woensdag 5 januari 2011

Limited Edition ''Floralista'' van Catrice

De fashion shows lieten het al zien maar ook in vele winkels kan je om de lente/zomer trend van 2011 niet meer heen . Bloemendessins en andere fleurige dessins zijn helemaal hot! De nieuwe catrice collectie ''Floralista'' is helemaal geinspireerd op deze trend! Mooie fleurige kleuren die lekker opvallen maar ook subtiele pasteltinten voorzien van een mooie glans zullen in de collectie voorkomen.

Benieuwd waar deze collectie uit bestaat?!


Floralista Duo Blush
Deze blush zal een frisse lente uitstraling geven aan je gezicht. Met de twee op elkaar afgestemde kleuren kan je de contouren van je gezicht benadrukken. Deze Duo Blush zal € 3,99 gaan kosten.

Floralista Absolute Eye Colour
Deze oogshaduw is beschikbaar in 5 mooie kleuren genaamd: BerrFairy, Coral's Enchanted Garden, First Fog, Grasshopper en Walk In The Woods. De prijs zal € 2,79 zijn.


Floralista Eye Pencil 
Dit potlood zal je een frisse, open blik geven. Het geheim van dit effect: Een nieuwe formule met lichtreflecterende pigmenten, voor een stralende oogopslag. De prijs zal € 1,79 zijn.


Floralista Lipstick
Dit is een bijzondere lipstick! Als je de lipstick alleen gebruikt zal het een mooie parelmoerglans op je lippen geven. Maar deze lipstick is ook als top coat te gebruiken over een andere lipstick, hij zal dan een mooie glanzende finish geven. De verkoopprijs is € 3,99.
Floralista Lipgloss
Mooie pasteltinten zullen je lippen voorzien van een mooie glans. Deze lipgloss zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren: Pink Spring, Coral's Enchanted Garden en Morning Dew. De verkoop prijs is € 3,79.
Floralista Ultimate Nail Laquer
De kleuren zijn geinspireerd op de laatste kleuren trends. Ze beloven een ultieme glans en een onovertroffen dekking! Deze lakjes zullen verkrijgbaar zijn in de volgende varianten: Pink Spring, Coral's Enchanted Garden, Lavender Breeze en Walk In The Woods. De verkoopprijs zal € 2,49 zijn.

Ik vind deze collectie er leuk uitzien! Er is goed nagedacht over de uitstraling van de producten want het ziet er echt zomers en bloemig uit. Ik ben zelf erg benieuwd naar de lipgloss en de lipstick en ga deze zeker proberen te scoren! De nagellakjes zien er ook erg mooi uit, maar ik als ''nagellak verslaafde'' heb al veel nagellakjes die erg veel op deze lijken, dus tot nu toe laat ik deze staan.

Deze Collectie zal bschikbaar zijn in de maanden februari en maart 2011 en zal een limited edittion zijn.
Dus wil je enkele van deze producten scoren ren dan zodra hij uit is naar Kruitvat!Gaan jullie producten van deze collectie proberen te scoren?