zondag 9 januari 2011

The Joy of Jelly

Vandaag laat ik jullie kennis maken met The joy of jelly, een shower jelly van Lush! Wat een fijn product is dit zeg. Ik heb deze gekregen toen ik in de Lush winkel wat producten ging kopen en was er erg nieuwsgierig naar. Dus ik heb hem geprobeerd en ik kan je vertellen ik had er erg veel schik in!

Hij is zo erg glibberig onder de douch, elke keer gleed het stukje uit mijn handen. Maar de aanhouder wint zullen we maar zeggen, uiteindelijk heb ik mij er heerlijk mee kunnen wassen. De geur kwam mij niet zo heel bekend voor moet ik eerlijk zeggen, maar het rook wel lekker.

Wat zegt Lush zelf over het product:

Onze roze met paarse Shower Jelly heeft dezelfde betoverende geur als de Sex Bomb bruisbal. Gemaakt om je net zoveel plezier onder de douche te bezorgen als je in bad zou hebben. Super sensuele jasmijnabsoluut en ontspannende ylang ylang en tijgerlelie maken The Joy of Jelly een heel intrigerend product. En zoals je waarschijnlijk al vermoedde, dit is een Jelly waarmee je niet alleen onder de douchestraal kruipt. Masseer je stuk jelly over je huid of wrijf een klontje tussen je handen tot je zacht schuim ziet verschijnen, wassen maar! Ook kun je een klontje even in je puff of badspons op laten schuimen. Het is ook lekker als je deze jelly in de vriezer bewaart, voor een beetje extra sensatie onder de douche!

Nou de geur van jasmijn, ylang ylang en tijgerlelie ken ik niet dus vandaar dat de geur mij niet bekend voor kwam. Plezier heb je zeker onder de douche, vooral als ik terug denk hoe ik daar heb gestaan. Net alsof je een hamster vast hebt die elke keer wilt ontsnappen!
Ik ben erg te spreken over dit product! Nadat ik hem had opgebruikt heb ik gelijk een grotere besteld via de de website van Lush.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik het zou hebben gekocht als ik het niet eerst als tester had gekregen. Maar het is zeker een aanrader!

Kenmerken
Merk: Lush
Naam: The Joy of Jelly
Prijs: € 4,90
Hoeveelheid: 120g
Waar te koop: www.lush.nl