Wie ben ik

Wat leuk dat je de weg naar mijn blog hebt gevonden! Ik probeer zoveel mogelijk leuke items te bedenken voor mijn blog waardoor jullie ook wat over mijn te weten komen. Want door het bijhouden van mijn blog kom je er snel achter wat mijn smaak is qua cosmetica, nagellak, kleding maar soms vind je er ook andere verdwaalde artikelen tussen die ook wat over mij vertellen.

Maar wat je er niet zo 1,2,3 tussen zal vinden zijn de specifieke weetjes over mij. Dus bij deze een korte omschrijving wie ik ben, wat ik leuk vind en wat ik zoal doe in het dagelijks leven.

Ik ben dus Marianne en ik ben 23 jaar oud, ik ben geboren in lelystad op 27-08-1986. Ik heb bijna mijn hele leven in Lelystad gewoond totdat we op een bepaald moment gingen verhuizen naar Almere. Nu woon in sinds kort samen in Almere met mijn vriend en dochtertje en konijn Snuffie. Wat ik echt helemaal super vind is dat we op 5 minuten lopen van het winkelcentrum zitten en dat is zo leuk maar o zo slecht voor mijn portemonnee!

Ik ga in het dagelijks leven nog naar school en volg de studie Evenementenorganisatie. Ik vind dit een erg leuke studie, het is vooral veel leren op de werkvloer wat ik zelf erg prettig vind. Je bouwt zo vele contacten op en komt er snel achter wat je wel en niet leuk vind. Evenementenorganisatie is een breed vakgebied en ik weet nu redelijk goed welke richting ik op wil. Het lijkt mij super leuk om richting communicatie en media te gaan, maar ik ben nogal wisselvallig ingesteld en dit kan dus over enkele jaren weer veranderen ;-)

Zo tussendoor werk ik bij een kinderactiviteitencentrum waar ik thema feestjes verzorg en de kinderen op aanvraag voorzie van glittertattoo’s en nail-art (of hoe mijn baas het zo mooi zegt: ‘’kunstwerkjes op je nagels’’.

Mijn hobby’s variĆ«ren van lezen tot diep in de nacht tot heel creatief 3D kaarten maken. Maar ook zwemmen en series kijken vind ik super om te doen. Wat ik zelf heel apart vind ik dat ik bepaalde hobby’s alleen maar op bepaalde momenten kan doen. Zo kan ik alleen maar lezen en 3D kaarten maken in mijn vakantie, ik moet me hiervoor echt kunnen ontspannen en weten dat er niet iets is wat op mijn ligt te wachten (zoals huiswerk). Maar zodra ik me kan ontspannend lees ik fantasy en syfy boeken zoals Twiligt en Shanara maar ook boekjes van de Bouquete reeks vind ik super om te lezen. Boeken waar archeologische verhalen in verwerkt zitten vind ik ook leuk om te lezen, dat stampt denk ik nog uit mijn periode dat ik graag archeoloog wou worden.

Zodra ik mijn geld krijg gaat hiervan een groot deel naar mijn andere hobby nagellak. Ik heb echt al onwijs veel kleurtjes en bij elke nieuwe collectie die uitkomt zie ik weer kleurtjes die ik nog niet heb en die ik echt MOET hebben. Maar ik heb het niet alleen met nagellak ook kleding en schoenen vind ik super om te kopen. Daarbij horen natuurlijk ook de juiste sieraden en make-up en zo heb ik een hele verzameling elke keer compleet. Maar he! volgens mij hebben veel meiden hier last van he ;-)

Nou ik hoop dat ik jullie nu een beetje een beeld heb kunnen geven over wat ik doe en wat mijn interesses zijn. Ook hoop ik dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn blog als ik het maken en bijhouden ervan, hebben jullie tips of vragen laat het me dan weten!

Liefs Marianne