donderdag 30 december 2010

H&M Spring Light

De Kerst is nog maar net voorbij met al zijn feestelijkheid maar in verschillende kleding winkels is alweer volop de voorjaarscollectie te vinden. Zo ook bij de H&M, wat een leuke kledingstukken hebben ze daar zeg!

De nieuwe voorjaarscollectie is een mix van klassieke stijlen, nieuwe silhouetten, prints en kleuren. Het is geinspireerd op de stijl van levensgenieters als gypsy's, jetsetters en wereldreizergers. Het is een collectie die voor iedereen wel iets leuks heeft! Ik heb al enkele stukken besteld en kan niet wachten tot dat ik het in huis heb.

Benieuwd naar wat ik heb besteld?De prijs van de collectie vind ik ook super! Wat mij opvalt is dat de streepjes er nog steeds bij zijn, alleeen nu zonder ankertjes en bootjes. Helemaal super want dan kunnen mijn shirtjes van afgelopen jaar ook nog!

De kleur in de collectie die mij het meest opvalt is Koraal, een hele mooie kleur vind ik. Deze kleur was vorig jaar ook al terug te vinden in vele kledingstukken en accesoires maar deze doet het nu ook nog altijd goed.

Ik ben helemaal verlieft op deze kleur! Vooral de schoenen bij H&M in deze kleur zijn zo mooi, lief en zomers! Schoenen bestel ik echter niet via de H&M site maar die pas ik gewoon in de winkel, dat vind ik namelijk veel prettiger. De schoenen die ik tot nu toe op het oog heb zijn:Het is zeker de moeite waard om even op de website van H&M te kijken!
Nog een leuke bijkomstigheid is dat er nu ook sale is bij de H&M, zowel online als in de winkel. Dus je kan lekker shoppen voor weinig geld.

Gaan jullie ook wat kopen/bestellen van de nieuwe collectie bij H&M?